Wachtlijst inschrijving

Lucky you!

Luck you! Er is een plekje vrijgekomen en daar kan je team gebruik van maken. Meld je direct aan, zodat wij meteen weten of je gebruik maakt van dit buitenkansje.

Kan je toch niet? Laat het ons dan zsm weten via info@halveveldjescup.nl zodat we een ander team gelukkig kunnen maken.

De inschrijving verloopt via het online boekingsformulier op deze pagina en directe iDeal betaling. Inschrijfgeld voor de 7vs7 dames- en herencompetitie bedraagt € 175,- per team. Deelname voor de 5vs5 boarding competitie is € 125,-. Je ontvangt daarvoor deelname aan het toernooi, lunchpakket voor gehele team, een te gek feest en een onvergetelijke afsluiting van het voetbalseizoen.

Voorwaarden:

  • Deelnemers hebben een minimum leeftijd van 18 jaar.
  • De 5vs5 competitie gaat door bij een minimum van 6 teams.
  • Reeds ingeschreven 5vs5 teams die zich hebben aangemeld voor de 7vs7 wachtlijst, hebben bij de wachtlijst voor 7vs7 voorrang op teams die niet staan ingeschreven.
  • Bij annulering van je teamticket voor 11 mei 2022 krijg je het volledige bedrag retour. Bij een annulering voor 25 mei is dat 50% van het inschrijfgeld. Bij een annulering na 25 mei kunnen wij het inschrijfgeld helaas niet meer aan je retouren. Je kunt natuurlijk nog wel zelf een vervanger zoeken.

Tot slot, vergeet je vrienden niet uit te nodigen via ons Facebook Event. Updates in de aanloop naar het toernooi worden namelijk via onze social media kanalen gedeeld. Tot zaterdag 11 juni!

Organisatie Halve Veldjes Cup
AVV Swift