Beste voetbalvrienden,

Zaterdag 8 juni 2024 organiseren wij de 26e editie van de Halve Veldjes Cup, het vriendentoernooi van Amsterdam! 

Dit legendarische voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste voetbaltoernooien van Nederland. Niet alleen voor het toernooi, maar ook het feest, muziek en de festivalsfeer komen deelnemers vanuit alle windstreken naar Amsterdam. De Halve Veldjes Cup vindt traditiegetrouw plaats twee weken na de competitie. Vier het einde van het voetbalseizoen samen met je vrienden!

Aan het toernooi doen 64 dames- en herenteams en nog eens 32 dames- en herenteams in de 5vs5 boardingcompetitie. Deelname is toegankelijk voor iedereen, dus ook teams buiten de club zijn van harte welkom. Door het slimme speelschema komen teams van gelijke sterkte bij elkaar en blijft ieder team tot het laatst strijden om de prijzen. Wedstrijden worden geleid door officiële scheidsrechters. Voor het winnende heren- en damesteam is er naast eeuwige roem, een mooie teamprijs te winnen.

Het toernooi wordt afgesloten met een fantastisch feest op ons festivalplein, inclusief DJ’s, een liveband, foodtrucks en acts. Ons prachtige sportpark midden in de stad maakt het evenement extra bijzonder. De accommodatie van AVV Swift is makkelijk bereikbaar vanaf de A10 met auto of met het openbaar vervoer.

Kortom, alle ingrediënten voor de ultieme afsluiting van het voetbalseizoen

Tot zaterdag 8 juni!

Organisatie HVC2024

AVV Swift, Zaterdag 2, Zaterdag 4 en Dames 2