Beste voetbalvrienden,

Zaterdag 28 augustus 2021 organiseren wij de 23e editie van de Halve Veldjes Cup, het vriendentoernooi van Amsterdam! 

Dit legendarische voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste voetbaltoernooien van Nederland. Niet alleen het toernooi, maar ook voor het feest, muziek en de festivalsfeer komen deelnemers vanuit alle windstreken naar Amsterdam afgereisd. De Halve Veldjes Cup vindt traditiegetrouw plaats twee weken na de competitie, maar door corona hebben we het noodgedwongen verplaatst naar eind augustus. Vier het einde van de corona beperkingen en de start van een nieuw voetbalseizoen samen met je vrienden!

Aan het toernooi doen 64 dames en herenteams mee en ook 38 teams in de 5vs5 boardingcompetitie. Deelname is toegankelijk voor iedereen, dus ook teams buiten de club zijn van harte welkom. Door het slimme speelschema komen teams van gelijke sterkte bij elkaar en blijft ieder team tot het laatst strijden om de prijzen. Wedstrijden worden geleid door officiële scheidsrechters. Voor het winnende heren- en damesteam is er naast eeuwige roem, een mooie teamprijs te winnen.

Het toernooi wordt afgesloten met een fantastisch feest op ons festivalplein, inclusief DJ’s, een liveband, foodtrucks en acts. De laatste uurtjes worden afgesloten in de tot discotheek omgebouwde kantine. Ons prachtige sportpark midden in de stad maakt het evenement extra bijzonder. De accommodatie van AVV Swift is makkelijk bereikbaar vanaf de A10 met auto of met het openbaar vervoer.

Kortom, alle ingrediënten voor de ultieme start van het voetbalseizoen. Inschrijving voor de volgende editie start op 28 juni om 12:00 uur. Wees er snel bij, want afgelopen jaar waren we binnen een (!) minuut uitverkocht…

Tot zaterdag 28 augustus!

Organisatie HVC2021

AVV Swift, Zaterdag 3, Zaterdag 5 en Dames 1