Beste voetbalvrienden,

Zaterdag 6 juni 2020 organiseren wij de 23e editie van de Halve Veldjes Cup, het vriendentoernooi van Amsterdam! 

Dit legendarische voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Niet alleen voor het toernooi zelf, maar ook voor het feest, de muziek en de festivalsfeer. De Halve Veldjes Cup vindt traditiegetrouw plaats twee weken na de competitie. Vier het einde van het seizoen, en start van de zomer samen met je vrienden!

Aan het toernooi doen 31 dames- en 32 herenteams mee en er is ook een 5 tegen 5 boardingcompetitie met nog eens 32 teams. Deelname is toegankelijk voor iedereen, dus ook teams buiten de club zijn van harte welkom. Door het slimme speelschema komen teams van gelijke sterkte bij elkaar en blijft ieder team tot het laatst strijden om de prijzen. Wedstrijden worden geleid door officiële scheidsrechters. Voor het winnende heren- en damesteam is er naast eeuwige roem, een mooie teamprijs te winnen.

Het toernooi wordt afgesloten met een fantastisch feest op ons festivalplein, inclusief DJ’s, een liveband, goed eten vanuit foodtrucks en acts. De laatste drie uren van het feest worden afgesloten in de tot club omgebouwde kantine. Ons prachtige sportpark midden in de stad maakt het evenement extra bijzonder. De accommodatie van AVV Swift is makkelijk bereikbaar vanaf de A10 met auto of met het openbaar vervoer.

Kortom, alle ingrediënten voor de ultieme afsluiter van het voetbalseizoen. Inschrijving voor de volgende editie start op 14 februari 2020 om 12:00 uur. Wees er snel bij, want afgelopen jaar waren we binnen enkele minuten uitverkocht…

Tot zaterdag 6 juni!!

Organisatie HVC2019

AVV Swift, Zaterdag 3, Zaterdag 5 en Dames 1