Inschrijfdatum: vrijdag 5 april om 12:00 uur!

De inschrijving van de 26e Halve Veldjes Cup gaat vrijdag 5 april om 12:00 uur van start. Wees er direct bij, want in 2023 waren alle teamtickets in een record tijd uitverkocht! 

De inschrijving verloopt via het online boekingsformulier op deze pagina en er is alleen een iDeal betaling mogelijk. Inschrijfgeld voor de 7vs7 dames- en herencompetitie bedraagt €240,- per team. Deelname voor de 5vs5 dames- en heren boarding competitie is €170,-. Je ontvangt daarvoor deelname aan het toernooi, versnapering voor het gehele team, een te gek feest en een onvergetelijke afsluiting van het voetbalseizoen.

Zit een van de competities vol? Boek dan geheel vrijblijvend en kostenloos een ‘wachtlijst’ ticket.


Voorwaarden:

  • Deelnemers hebben een minimum leeftijd van 18 jaar.
  • Reeds ingeschreven 5vs5 teams die zich hebben aangemeld voor de 7vs7 wachtlijst, hebben bij de wachtlijst voor 7vs7 voorrang op teams die niet staan ingeschreven.
  • Bij annulering van je teamticket voor 8 mei 2024 krijg je het volledige bedrag retour. Bij een annulering voor 22 mei 2024 is dat 50% van het inschrijfgeld. Bij een annulering na 24 mei 2024 kunnen wij het inschrijfgeld helaas niet meer aan je retouren. Je kunt natuurlijk nog wel zelf een vervanger zoeken, voordat je dat doet stuur eerst een mail naar de organisatie. Teams op de wachtlijst hebben namelijk voorrang. Voor meer informatie zie de FAQ. 

Tot slot, vergeet je vrienden niet uit te nodigen door de socials te delen. Updates in de aanloop naar het toernooi worden namelijk via onze social media kanalen gedeeld. Tot zaterdag 8 juni!

 

Organisatie Halve Veldjes Cup
AVV Swift