Inschrijving laatste plekken vanaf maandag 28 juni 12:00 uur!

De inschrijving van de 23e Halve Veldjes Cup 2021 gaat maandag 28 juni om 12:00 uur van start. Wees er direct bij, want in 2020 waren alle teamtickets binnen een (!) minuut uitverkocht! Door annuleringen hebben we weer ruimte gekregen bij de Dames 7vs7, 5vs5 en Heren 5vs5 competitie.

De inschrijving verloopt via het online boekingsformulier op deze pagina en directe iDeal betaling. Inschrijfgeld voor de 7vs7 dames- en herencompetitie bedraagt € 160,- per team. Deelname voor de 5vs5 boarding competitie is € 105,-. Je ontvangt daarvoor deelname aan het toernooi, lunchpakket voor gehele team, een te gek feest en een onvergetelijke start van een nieuw voetbalseizoen.

Zit een van de competities vol? Stuur dan een e-mail voor de wachtlijst naar info@halveveldjescup.nl. De Damescompetitie voor 5vs5 vindt alleen doorgang als er een minimum is van 6 teams.

En tot slot, vergeet je vrienden niet uit te nodigen via ons Facebook Event. Updates in de aanloop naar het toernooi worden namelijk via onze social media kanalen gedeeld.

Tot zaterdag 28 augustus!

Organisatie Halve Veldjes Cup
AVV Swift