Voorinschrijving tot uiterlijk 14 maart 12:00 uur!

Lucky you! Via deze link kan jij je team inschrijven, nog voordat de reguliere verkoop van start gaat.

Swift teams en een aantal vaste vriendenteams hebben daarmee de mogelijkheid om hun plekje zeker te stellen. Dus pak deze kans en schrijf je team in, want anders vervalt dit voorrecht en kan je je alleen nog via de reguliere inschrijving aanmelden.

De inschrijving verloopt via het online boekingsformulier op deze pagina en directe iDeal betaling. Inschrijfgeld voor de 7vs7 dames- en herencompetitie bedraagt € 175,- per team. Je ontvangt daarvoor deelname aan het toernooi, lunchpakket voor gehele team, een te gek feest en een onvergetelijke afsluiting van het voetbalseizoen.

Voorwaarden

  • Deelnemers hebben een minimum leeftijd van 18 jaar
  • Alleen voorinschrijvingen door degene die een uitnodiging per e-mail hebben ontvangen zijn toegestaan. Gebruik het e-mailadres bij de aanmelding waarop je de uitnodiging hebt ontvangen. Je mag maximaal 1 team inschrijven.
  • Bij annulering van je teamticket voor 11 mei 2022 krijg je het volledige bedrag retour. Bij een annulering voor 25 mei is dat 50% van het inschrijfgeld. Bij een annulering na 25 mei kunnen wij het inschrijfgeld helaas niet meer aan je retouren. Je kunt natuurlijk nog wel zelf een vervanger zoeken.

Tot slot, vergeet je vrienden niet uit te nodigen via ons Facebook Event. Updates in de aanloop naar het toernooi worden via onze social media kanalen gedeeld. Tot zaterdag 11 juni!

Organisatie Halve Veldjes Cup
AVV Swift