Uitverkocht!

De inschrijving van de 22e Halve Veldjes Cup 2019 is van start gegaan. Wees er direct bij, de afgelopen editie waren alle beschikbare plekken voor dames en herenteams al binnen enkele uren weg!

De inschrijving verloopt via het online boekingsformulier op deze pagina en directe iDeal betaling. Inschrijfgeld voor de 7vs7 dames- en herencompetitie bedraagt € 140,- per team. Deelname voor de 5vs5 boarding competitie (alleen heren) is € 90,-. Je ontvangt daarvoor deelname aan het toernooi, lunchpakket voor gehele team, een te gek entertainment programma met een goed feest en een onvergetelijke seizoensafsluiting met je vrienden.

Zit een van de competities vol? Stuur dan een e-mail voor de wachtlijst naar info@halveveldjescup.nl. De ingeschreven herenteams van de 5vs5 competitie, hebben voorrang op de wachtlijst van het 7vs7 toernooi.

En tot slot, vergeet je vrienden niet uit te nodigen via ons Facebook Event. Updates in de aanloop naar het toernooi worden namelijk via onze social media kanalen gedeeld.

Tot zaterdag 8 juni!

Organisatie Halve Veldjes Cup
AVV Swift